Pénzügyi Tudatosságfejlesztő Mentoring

A Pénzügyi Tudatosságfejlesztő Mentoring program nem más, mint egy életet átalakító, a szabad élet felé vezető gyakorlati program, amelynek végcélja, hogy egy egészséges, minőségi kapcsolatokból álló, kiegyensúlyozott, boldog életet élj, ahol nincs gondod olyan “apróságokkal” foglalkozni, hogy miből finanszírozd álmaid életszínvonalát, hiszen ezt megteszik helyetted az általad létrehozott befektetéseid és eszközeid.

Te vagy az, aki miatt létrehoztam a Mentoring programot!

A Pénzügyi Tudatosságfejlesztő Mentoring az a program, ahol hozzád hasonlóan gondolkodó, győztes mentalitású emberekkel vagy körbevéve, akik támogatják a céljaid megvalósítását.

A program három fő pillérre támaszkodva biztosítja számodra a sikert:

1. Kipróbált és letesztelt tanítások folyamatosan, 12 hónapon keresztül
2. Megvalósítást segítő MasterMindok kéthetente az úton tartásod érdekében
3. Közös cél által vezérelt közösség, ahol egymást támogatva gyorsabban leszel sikeres

Ez az a program, ahol 12 hónapon keresztül arra fogunk fókuszálni, hogy hogyan tudod a jelenlegi élethelyzetedre szabva átültetni a tanult dolgokat, kezdve az alapoktól, egészen a kifinomult befektetési stratégiákig.
Ez az a program, ahol a csapatommal folyamatosan támogatni fogunk téged a gyakorlati átültetésben és folyamatosan az eredményességedre törekszünk. Ráadásul ezen a programon személyesen vezetlek Téged, mind élő rendezvényeken, mind virtuálisan, hogy a legtöbbet tudd kihozni magadból és a lehetőségeidből, elérd kitűzött céljaid és sikeresebb legyél, mint amit valaha is elképzeltél.

A program bemutató anyaga itt érhető el.