Gondolkodtál már azon: mi lett volna, ha a Facebook alapítói bevettek volna maguk közé?

Gondolkodtál már azon: mi lett volna, ha a Facebook alapítói bevettek volna maguk közé a cég indulásakor? Vagy az Apple tulajdonosai között lehetnél akárcsak 0,01% tulajdonrésszel? A vagyonod minden befektetett 1 $-ra vetítve 84 millió $, azaz 23 milliárd forint lenne ma.

De itt vannak a sikeres magyar startupok: Prezi, Extreme-Digital, IGO vagy például a USTREAM, amit az IBM vásárolt fel idén januárban 37 milliárd forintnak megfelelő összegért. Ezek a cégek 5-10 év alatt futottak be hatalmas karriert, és ez még csak a kezdet.

Az elmúlt években számtalan sikersztorit olvastunk, hallottunk a befutott startup-okról. (induló vállalkozások)
A legtöbb esetben kívülállóként szemléltük az eseményeket, és azon töprengtünk, de jó is lett volna részese lenni a sikernek.  A startup világ nemzetközi szinten dübörög. Egyre-másra jönnek ki jobbnál jobb üzleti ötletek, nemcsak a tengerentúlon, hanem már kis hazánkban is. Sőt!

Szakmai berkekben egyetértésre lel az a vélemény, miszerint Magyarország az ötletek hazája. Rengeteg olyan szabadalommal büszkélkedhetünk, amely nemzetközi szinten is komoly sikert futott be. (golyóstoll, C-vitamin, dinamó, Rubik-kocka, gyufa, üvegbeton, villanymozdony és még számtalan találmány)

Természetesen érdemes tisztában lenni azzal is, hogy csak a legelkötelezettebbek, legkitartóbbak, legerősebb küldetéssel rendelkező startup-ok futnak be. A Pareto elv itt is tökéletesen működik (80/20). A tapasztalatok azt bizonyítják, hogy elsősorban nem a terméken, vagy szolgáltatáson múlik a siker, vagy a bukás. Sokkal inkább az dönt, hogy az alapítók milyen jellemmel rendelkeznek, mennyire erős a víziójuk, mennyire hajlandóak megtenni szinte mindent a siker érdekében. Hatványozottan igaz, hogy az induló vállalkozások esetében a kitartás csodákat képes létrehozni.

Legtöbbünk esélytelen szemlélője a startup vállalatok óriássá válásának.

Hogyan lehetsz Te is egy világsiker felé tartó startup részese?

Egy magyar csapat által mindez most elérhetővé vált.

A világ top vállalkozói az értékteremtésben hisznek. És nem meglepő az sem, hogy az értékteremtés az, amelyik a valódi áttöréseket, tartós sikereket hozza.  A helyes vállalkozói kérdés így hangzik: “Mivel tudok a legnagyobb értéket létrehozni az ügyfeleimnek?”!

Hiszem azt, hogy a jövő azok kezében van, akik kézbe veszik az irányítást, felelősséget vállalnak, és arra törekednek, hogy jobbá tegyék a világot azáltal, hogy hasznos termékekkel és szolgáltatásokkal nyújtanak értéket a társadalomnak. Ez az igazi, XXI. századi startup gondolkodásmód.

Te is részese lehetsz a világ legjobb ötleteinek. Végre hozzáférhetsz, aminek eddig a közelébe sem engedtek.

Ha szeretnél további információkat kapni és jelentkezni a zártkörű tájékoztatási lehetőségre, kérlek add meg az adataidat itt: