Kiemelkedő hozam a tőzsdén? Lehetséges!

Te is azt gondoltad, hogy a tőzsdén nem lehet komoly, kiemelkedő eredményeket elérni?

 
Tudod azt, hogy a tőzsdei kereskedésben óriási hozamlehetőségek vannak?

Üdvözöllek. Nagy Gergely vagyok, tőzsdére specializálódott anyagi függetlenség tanácsadó, coach és mentor, A szabaddá válás kézikönyve szerzője. 15 éve fókuszálok az átlagon felüli, drasztikus bevételnövelés és passzív jövedelemszerzés eszközeire, és több különböző módszert volt szerencsém közelről megismerni, alkalmazni.

Egészen fiatal korom óta azt figyeltem, hogy a környezetemben élő, messze átlagon felüli anyagi helyzetben lévő emberek mit csinálnak másképp, mint az átlagemberek. Figyelem a világ leggazdagabb embereinek tevékenységét. Számos tanítványommal dolgozom együtt coaching jelleggel, és emberek százait oktatom az anyagi függetlenség elérésére, aktív, és később passzív bevétel elérésére.

Az elmúlt időszakban rengeteg visszajelzést kaptam tanítványaimtól. Sokaknál látom azt, hogy elakadnak a gyakorlati módszerek megtalálásában, vagy olyan lehetőségeket ragadnak meg, amelyek kis szakértelemmel azonnal kiszűrhetőek, és elkerülhetőek. Több gyakorlati, konkrét pénzcsinálási területet vizsgáltam meg, hogy melyik legyen az, amelyik mellett leteszem a voksomat. Több ok miatt is a részvénytőzsde mellett döntöttem.

Hosszú évek óta foglalkozom tőzsdével.
 
Óriási nyereségeken, óriási veszteségeken vagyok túl. Kipróbáltam a magyar részvénypiacot, a FOREX-et, az amerikai piacot. Hosszú ideig az alapokkal voltak komoly problémáim, ami a pszichológiában keresendő.
 
Először emberileg, személyiségemben kellett sokat fejlődnöm.
 
Aztán megtalálni azokat a működő technikákat, amelyek kiemelkedő lehetőséget nyújtanak.


Volt idő, amikor úgy gondolkodtam, hogy a tőzsdén stabilan nem lehet éves 10-15%-nál magasabb hozamot elérni. Mára azonban meg vagyok róla győződve, hogy ez csak egy gondolati korlát: igenis lehetséges a kiemelkedő hozam.

Külön kell választani a tőzsdei hosszú távú befektetést, és a spekulatív kereskedést. Az utóbbi lehetőséget ad számodra arra, hogy tanulással, sok-sok gyakorlással eljuss oda, hogy komoly jövedelemre tegyél szert ebből a területből.

Bemutatom Neked azt a tőzsdei stratégiát, amellyel már 1-2 millió forintos induló tőkéből is kiemelkedő hozamot tudsz elérni!

Hallottál már a daytrade kereskedésről?
 
Tarts velem, és ismerd meg az anyagi függetlenséged tökéletes eszközét! Tanulj meg valóban nagy pénzt csinálni a tőzsdén, és képzeld el azt a jövőbeli életet, amikor reggel felkelsz, és nem kell dolgozni menned, hanem napi 1-2 órás elfoglaltsággal megteremted a tökéletes áloméleted fedezetét!

A tőzsdei programom egy folyamatos online képzési rendszer, amely ötvözi a tematikus oktatás és egy reality show elemeit. Különlegessége, amely a piacon egyedülállóvá teszi, hogy végignézheted, hogyan termelem meg a saját profitomat a saját pénzemmel. Bebizonyítom, hogy a stratégia működik – és ha lemásolod, Neked is működni fog!

A stratégiák előnyei:

· Növekvő és csökkenő piacon is érhetsz el nyereséget!
· Mindössze napi 1-2 órás időeltöltéssel, kényelmesen kivitelezhető!

Oktatási programunk további előnyei:

· Megtanulod az eredményes napon belüli (day-trade) kereskedést.
· Segítek rendbe tenni az alapokat mind pszichológiai, mind matematikai téren.
· Segítek a megfelelő brókeri háttér kiválasztásában
· Folyamatosan láthatod a saját kereskedésemet
· Heti szinten új videós tananyagot kapsz, vagy kedvezményesen választhatsz videós tananyag nélküli csomagot.

Válassz az alábbi tagsági csomagok közül, és azonnal hozzáférést kapsz a belső felülethez, ahol az oktatás zajlik!

BRONZE

14 990 Ft

havonta

  • Nagy Gergely kereskedései döntései real-time
  • Heti videóleckék
  • Zárt előfizetői közösség

SILVER

36 990 Ft

havonta

  • Nagy Gergely kereskedési döntései real-time
  • Heti videóleckék
  • Zárt előfizetői közösség

GOLD

24 990 Ft

havi bontásban, egy évre előre fizetve

KEDVEZMÉNY: 32%

  • Nagy Gergely kereskedési döntései real-time
  • Heti videóleckék
  • Zárt előfizetői közösség

* Az árak a 27%-os általános forgalmi adót magukba foglalják.

Ismerj meg, mielőtt döntesz, menj biztosra!

Nehéz az elköteleződés? Én nem ígérek semmit: bizonyítok. Igényeld a díjmentes, 5 részes videóleckét, és hozz meg egy érett döntést!

„Akár azt gondolod, hogy a tőzsdén lehetetlen kiemelkedő eredményeket elérni, akár azt, hogy lehetséges, mindenképpen igazad lesz!”
(Nagy Gergely)