BEFEKTETŐK ZÁRTKÖRŰ KLUBJA

A Befektetők Zártkörű Klubja nem más, mint egy életet átalakító, a szabad élet felé vezető gyakorlati program, amelynek végcélja, hogy egy egészséges, minőségi kapcsolatokból álló, kiegyensúlyozott, boldog életet élj, ahol nincs gondod olyan “apróságokkal” foglalkozni, hogy miből finanszírozd álmaid életszínvonalát, hiszen ezt megteszik helyetted az általad létrehozott befektetéseid és eszközeid.

Te vagy az, aki miatt létrehoztam ezt a klubbot!

A program eseményein hozzád hasonlóan gondolkodó, győztes mentalitású emberekkel vagy körbevéve, akik támogatják a céljaid megvalósítását.

A program három fő pillérre támaszkodva biztosítja számodra a sikert:

1. Kipróbált és letesztelt tanítások folyamatosan, 12 hónapon keresztül
2. Mindenkit foglalkoztató aktuális témák
3. Közös cél által vezérelt közösség, ahol egymást támogatva gyorsabban leszel sikeres

Ez az a program, ahol 12 hónapon keresztül arra fogunk fókuszálni, hogy hogyan tudod a jelenlegi élethelyzetedre szabva átültetni a tanult dolgokat, kezdve az alapoktól, egészen a kifinomult befektetési stratégiákig.
Ez az a program, ahol a csapatommal folyamatosan támogatni fogunk téged a gyakorlati átültetésben és folyamatosan az eredményességedre törekszünk. Ráadásul ezen a programon személyesen vezetlek Téged élő rendezvényeken, hogy a legtöbbet tudd kihozni magadból és a lehetőségeidből, elérd kitűzött céljaid és sikeresebb legyél, mint amit valaha is elképzeltél.

A program bemutató anyaga itt érhető el. 

<