A hosszú élet titka?

A hosszú élet titka

Kezdem érteni, hogy az USA-ban miért terveznek 150 éves életkort az emberek. A napokban egyik kedves barátom megkeresett egy üzleti ajánlattal, miszerint egy nagyon izgalmas termékre bukkant, amely terméket fejlesztő cégbe most be lehet fektetni.

Megnéztem a céget, és úgy döntöttem, megér egy blogbejegyzést!

Többször hallottam már különböző forrásokból, hogy az Egyesült Államokban sok vagyonos ember 150, vagy akár ennél magasabb életkorral tervez, és sokszor hivatkoznak olyan kutatásokra, fejlesztésekre, amelyek már ugyan zajlanak a Szilícium-völgyben, de még nem publikusak.

Az ilyen hírek egyrészt felkeltik a kíváncsiságomat, másrészt bizalommal töltenek el. :)

Amikor közelebbről megnéztem az említett cég termékskáláját, teljesen ledöbbentett. Olyanja van, ami teljesen egyedülálló a világon.

A cég fő terméke nem tud egyebet, mint azt, hogy még azelőtt képes kimutatni egy szívinfarktus közeledtét, hogy bármilyen szívizom-károsodás történne, míg a jelenleg lévő összes módszer sajnos már csak azután tud jelezni, ha a szívizomsejtek egy része elhalt!

Ezzel nemcsak egy szívinfarktust lehet megelőzni, hanem a teljes szívizom is meg tud menekülni! Zseniális.

A szívinfarktushoz hasonló tünetekkel megkatéterezett páciensek mindössze 20%-ának van valóban szüksége katéterezésre, a többieket azért műtik meg, mert eddig nem tudták eldönteni, hogy tényleg szükség van-e a műtétre. Mostantól viszont a cég termékével a fájdalmas, veszélyes és költséges szívkatéterezések 80%-át el lehet kerülni, „meg lehet spórolni”!

Ez nagyon komoly megtakarítást jelent a társadalombiztosítóknak és a magánbiztosítóknak is, és így sokkal több figyelem tud jutni a valóban szívinfarktusos betegeknek.

A tréningjeimen nagyon gyakran mondom, hogy olyat csinálj, amivel értéket adsz másoknak. Azt gondolom, ez a cég nagyon jó úton jár. :)