Miért adok postaköltségért DVD-t?

Függetlenedj a szabadságért!

Rendszeresen kapunk olyan kérdéseket, hogy miért adjuk oda ingyen az anyagi függetlenség témával foglalkozó videónk DVD-jét, pusztán postaköltségért. Többen megjegyezték, hogy biztosan kamu az egész, nem is küldjük ki, vagy utólag küldünk egy komolyabb, sokezres számlát. Megnyugtatok mindenkit, ez nincs így. :)

A 4990 Ft értékű DVD összesen 1270 Ft-ba kerül, és ebben benne van a postaköltség is!

Na de nézzük akkor, hogy mi az oka annak, hogy ennyiért adjuk:

Ez nagyon egyszerű. Célul tűztem ki magamnak, hogy minél több embernek segíteni akarok az élete boldogabbá és szabadabbá tételében. Hiszek abban, hogy megfelelő tudással, új szokások beépítésével bárki képes arra, hogy egy anyagilag függetlenebb, boldogabb életet teremtsen magának. Teljesen mindegy, hogy most milyen helyzetben vagy, az első lépéseket Te is képes vagy megtenni. Egy ilyen első lépés lehet az, hogy megrendeled ezt a DVD-t.  Tudatosan építettem arra, hogy ne lehessen kifogás az ára. Az a célom, hogy minél többen megismerkedjenek az általam képviselt és tanított gondolatokkal, és reményt, lehetőséget kapjanak egy jobb életre. 

Gondolhatod azt, hogy ennyi pénzért olyan sok hasznos tartalom biztos nincs benne. Erre az a válaszom, hogy nagy valószínűséggel a hozzáállásodon érdemes változtatni, mert ha ezt a DVD-t 50.000 Ft-ért adnám, akkor meg az lenne a gond, hogy biztos átverés, ha ilyen drága. 

Egyet összegzésképpen el tudok mondani: egyre több olyan ember van, aki már megnézte ezt az anyagot, és elkezdte beépíteni az életébe.  Sok-sok pozitív visszajelzést kapok azzal kapcsolatban, hogy tanítványaim már a DVD hatására is érnek el apró sikereket, és az életük szépen, lépésenként elindul egy pénzügyileg szabadabb, kiegyensúlyozottabb, tudatosabb élet felé. 

A "Függetlenedj a szabadságért" című DVD jelenleg nem elérhető.