Ismerd meg Nagy Gergelyt!

 

 

Gergely Felvidéken született, és már 19 évesen saját vállalkozásba kezdett. Átlagos család sarjaként mindig is foglalkoztatta, mi kell ahhoz, hogy valaki igazán szabad életet élhessen: hogyan lehet egyre több pénze úgy, hogy egyre kevesebbet dolgozik, és egyre több időt tud arra szánni, ami igazán fontos a számára.

Vállalkozásaiban több ezer fős ügyfélkört épített fel a semmiből.  Számtalan kudarcon tette túl magát sikeresen az életében, vallja, hogy ha az ember jellemszinten erős, akkor minden külső körülményt képes maga mellé állítani. Az elmúlt években emberek tömegét oktatta vállalkozói technikákra, az eladási képességek fejlesztésére.

Hosszú évek kutatása alatt rájött, hogy az igazi szabadság NEM egy-két jó „húzásnak”, üzleti döntésnek, főleg nem szerencsének köszönhető. Kialakította az anyagi függetlenség elérésének módszertanát, amelynek első 50 %-a kizárólag a belső attitűdről, hozzáállásról, az életcélok megtalálásáról és a gondolkodásmód gyökeres megváltoztatásáról szól.

Gergely első könyve, a Szabaddá válás kézikönyve nagy sikert aratott, számtalan pozitív visszajelzést kapott olvasóitól. 2015-ben elsőként rendezte meg az Anyagi Függetlenség Szuperkonferenciát, közel 500 lelkes résztvevővel.

Élj a befektetéseidből Facebook oldalát több mint tizenkétezer követő látogatja nap mint nap.  Évek óta aktívan blogol, különböző oktatótermékeit, képzéseit már több mint 1000 tanítványa vette igénybe.

Gergelyt nagy örömmel és lelkesedéssel tölti el, amikor tanítványai sikereket érnek el, és neki köszönhetően egyre közelebb kerülnek a pénzben és időben egyaránt szabadabb élethez.