Ismerd meg 2018-as Mentoring programunk résztvevőit!

Ismerd meg 2018-as Pénzügyi Tudatosságfejlesztő Mentoring programunk résztvevőit! A mai nappal egy olyan sorozatot indítunk útjára, melyben kicsit jobban megismerhetitek az idei mentoring programunk résztvevőit.

Az első lelkes tagunk Dr. Karácsony Zsolt, vele beszélgettünk:

Ki vagy és mivel foglalkozol?

Dr. Karácsony Zsolt okleveles matematikus, vállalkozó, befektető vagyok.

Hol hallottál a Pénzügyi Tudatosságfejlesztő Mentoring programról?

Nagy Gergelytől személyesen hallottam a programról először, aztán a neten néztem utána.

Mik az eddigi tapasztalataid a programról?

Csak pozitív tapasztalataim vannak, a program résztvevőivel nagyon alaposan foglalkozik Gergely, a kéthetenkénti MasterMind-okon mindenki beszámolhat a fejlődéséről, elakadásairól és közösen keresünk több megoldást az adott problémákra. Így mindenki gyorsabban tud haladni a saját vállalkozásában. A havi webinárokon hónapról hónapra érkeznek a tanítások, amik rögtön alkalmazhatók, a terítékre kerülő témát alaposan és mélyen körül járjuk. A 2 napos élő rendezvényeken mindenki kérdezhet és akár saját vállalkozását is nagyító alá teheti. Itt is a tanítások kapnak fő hangsúlyt.

Mit kaptál Nagy Gergelytől a program során?

A program időtartalma alatt nagyon sokat változtam, sokkal türelmesebb vagyok, cégem működtetését sokkal jobban végzem és időközben sok-sok közös befektetésben is elkezdtük a közös munkát.

Szerinted kinek lehet hasznos a program?

Én a programot leginkább kezdő vállalkozóknak ajánlom, hogy minél hamarabb át tudjanak lendülni az első elakadásokon. Természetesen már tapasztalt cégvezetők is bőven tudnak fejlődni, akár részvény ismereteik bővítésével, akár a befektetési szemlélet elsajátításában is.

Ismertesd jelenlegi tevékenységedet és eredményeidet!

Miskolcon egy Nemzeti Dohányboltot üzemeltetek a város központjában. Forgalmunk jelentős részét a cigaretta / dohány értékesítés teszi ki, de folyamatosan bővítjük a termékpalettánkat és a kurzuson megtanult marketing technikák segítségével ÁFÁ-s termékeink eladása hónapról hónapra szépen növekszik.

Facebook elérhetőségük ide kattintva érhető el!