Ismerd meg 2018-as Mentoring programunk résztvevőit! II. rész

Egy hónapja indult útjára a 2018-as mentoring programunk résztvevőit bemutató sorozatunk. A bemutatkozás lehetőségével élő tagok közül elsőként a Karácsonyi dohány tulajdonosával, Dr. Karácsony Zsolttal beszélgettünk.

Második lelkes tagunk és interjúalanyunk Ancsin István:

Ki vagy és mivel foglalkozol?

A nevem Ancsin István, értékesítéssel foglalkozom egy éve és folyamatosan képzem magam ezen a területen.

Hol hallottál a Pénzügyi Tudatosságfejlesztő Mentoring programról?

A Capital Confidence Kft. képzésein veszek részt rendszeresen, már harmadik éve, innen az információ.

Mik az eddigi tapasztalataid a programról?

Sok hasznos dolgot sajátítottam el ebben az évben ezen a programon a pénz kezelése és a vagyonépítés témakörben. Többet is elsajátíthattam volna, ha több időt fordítottam volna az elhangzott anyagok beépítésére az életembe, mert így könnyebben követhető a fejlődés. Összességében nagyon hasznosnak értékelem és a jegyzeteimet (amit az élő előadásokon és a webinárokon készítettem) bármikor újraolvashatom, ha elakadnék valamiben.

Mit kaptál Nagy Gergelytől a program során?

Elsősorban az odafigyelést a programban résztvevők felé. Ez abban mutatkozott meg, hogy bárkinek egyéni problémája akadt az anyaggal összefüggésben mindig segített, azt megoldani. Nem csak a pénzügyi fejlődés, hanem a személyes fejlődés és a hozzáállás javítása is fontos számára.

Szerinted kinek lehet hasznos a program?

Aki pénzügyekben és vagyonépítésben érdeklődő, és a személyiségfejlesztést is fontosnak tartja, annak itt a helye ebben a programban. Hozzátéve, hogy ebben a programban az anyagi függetlenséghez vezető útra tud lépni.

Ismertesd jelenlegi tevékenységedet és eredményeidet!

Jelenleg a Vízinnovációs Kft. vízátfolyás szabályzóinak értékesítésével foglalkozom. Ez a feladat azért fontos, mert több előnnyel bír, mint látszik. Lehetővé teszi az ország vízkincsének megóvását, pénzmegtakarítást hoz a családoknak, iskolákban, óvodákban, ipari üzemekben, azáltal, hogy kevesebb vízfelhasználást tesz lehetővé a komfortérzés megváltozása nélkül, az átfolyás szabályzók beépítése után. Eredményeim a személyiség fejlődésben mutatkoztak meg elsősorban. Nem okoz gondot az ismeretlen területre belépni, embereket megszólítani, ajánlani az általam közvetített lehetőséget. Az értékesítésben, teljesítmény tekintetében még csak a kezdő szint végén járok. A haladó szint elérését ez év végére teszem, amikor az előkészített tárgyalásaim eredményeként megköttetnek az üzletek.