Ismerd meg 2018-as Mentoring programunk résztvevőit! III. rész

A 2018-as mentoring programunk résztvevőit bemutató sorozatunk első részében Dr. Karácsony Zsolttal beszélgettünk, másodikként pedig Ancsin Istvánnal készült beszélgést osztottunk meg veletek.

Harmadik interjúalanyunk Kovács Csaba:

Ki vagy és mivel foglalkozol?

A nevem Kovács Csaba 8 éve masszázzsal és lágy csontkovácsolással foglalkozom.

Hol hallottál a Pénzügyi Tudatosságfejlesztő Mentoring programról?

Gergely programjáról úgy szereztem tudomást, hogy elolvastam a könyvét melyről később megkérdezte a véleményemet. Ezután személyes találkozásunkkor ajánlotta nekem a programot, amit örömmel elfogadtam.

Mik az eddigi tapasztalataid a programról?

A program nagyon jól felépített és minden információ a leendő vállalkozói életemben hasznosítható lesz. A program megtanít arra, hogy gondolkodjak vállalkozóként és hogyan építsem fel a befektetéseimet a pénzügyi függetlenség elérése felé vezető úton.

A nagy segítség a riportolás, amikor Gergely mindenkinek személyesen segít továbblépni vagy lendületet adni.

Mit kaptál Nagy Gergelytől a program során?

Amióta a Gergely programjában részt veszek rendet teszek a közvetlen környezetemben és az életemben is megpróbálom.

A tanítások alapján mindig törekszem az egyensúlyra és megtanultam, hogy kell egy fix jövőkép amiért nap mint nap tenni kell!

Szerinted kinek lehet hasznos a program?

Ez a program mindenkinek hasznos, aki törődni akar a saját pénzügyi jövőjével és nem akarja magát kiszolgáltatottnak érezni magát a pénzügyeiben.

Ismertesd jelenlegi tevékenységedet és eredményeidet!

Jelenleg a weboldalam készítésével foglalkozom a Gergely útmutatásai alapján melynek a neve csabahatvarazs.hu lesz. Még munkahely mellett masszírozok, átlagosan napi 3-4 vendégem van.  Iváncsán lakom Iváncsáról, Dunaujvárosból, Pusztaszabolcsról, Százhalombattáról, Adonyból jönnek hozzám, de szeretném nagyobb körben megismertetni az én masszázsmódszeremet.

Az én módszeremmel kezelt visszajáró vendégek jelzik, hogy ezzel a masszázzsal felszabadultabb lett a mozgásuk és a testük egyensúlyba került. 

 

Ha szeretnéd Csabát megismerni jelenleg telefonon tudod elérni. Elérhetősége: +3630/846 98 65