Mit jelent számomra a siker?

Mit jelent számomra a siker?

Mai blogbejegyzésemnek az is lehetne a címe, hogy „Miért vagyok ilyen nagy arc?” – hiszen nemrég szó szerint ezt a kérdést kaptam egyik olvasómtól, aki nem értette, hogyan merészeltem könyvet írni a sikeres és szabad élet eléréséről, és olyan rendezvényt tartani, mint az Anyagi Függetlenség Szuperkonferencia.

Sokan látnak (ha máshol nem, akkor a tévében) sikeres embereket, de fogalmuk sincs, mi minden van a siker mögött. A reflektorfényt látják, de fogalmuk sincs a kulisszatitkokról. A siker kulisszatitka, Hölgyeim és Uraim, nem más, mint kemény munka, határozott döntések sorozata és sok-sok kudarc átélése. A legtöbb ember úgy gondolja, hogy az életben elért sikerek egy-egy eseményhez kapcsolódnak: például nyerünk a lottón, új munkahelyet találunk, vagy sikerül egy remek üzletet kötnünk.

Úgy döntöttem, hogy a mai napon videóban mondom el Neked a gondolataimat a sikerről. Elmesélem, hogy elmúlt 15 évem során miként tekintettem a sikerre, és milyen döntéseim, lépéseim juttattak el arra a szintre, ahol most tartok. Azt üzenem Neked, hogy mostantól éld az életedet sikeres emberként!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülj minden új cikkemről, bejegyzésemről és videómról!