Tanítványaim mondták

Képtalálat a következőre: „köszönöm hogy vagytok”

„Az időt, amit azzal töltök, hogy a vállalkozás működjön, a szeretteimtől veszem el. Szeretem csinálni, de a családomat még jobban szeretem. Ezért olyan nagy cégre vágyom, amely kevés beavatkozással tud működni. Van a városomban több milliárdos vállalkozó, aki tiszta idegbeteg a nagy tehertől, a saját maga rabszolgája. Ez nem célom. Arra világítottál rá, hogy amit én szeretnék elérni, az egy teljesen reális cél, csak ahogy mondtad, meg kell változtatni a hozzáállást, gondolkodásmódot. Ebben lehetsz nagy segítségemre.” 
T. István, Debrecen

 

"Köszönök minden leveledet, nagyon érdekes mindegyik és megtisztelő ajánlataid vannak. Köszönök mindent, és További sikereket kívánok Neked!” 
E. Júlia

 

„Nagyon köszönöm azt a fantasztikus előadást, amit szerveztél, létrehoztál, és amit ott Nekem átadtál! Sokmindenben megerősítettél engem, azt a plusz dolgot, dolgokat, gyakorlatokat, amiket rögtön kipróbáltam és használok is nagyon szuper mind! Köszönöm szépen! Most átnézem a linkeket, és ha valami kérdésem van keresni foglak!” 
P. Norbert

 

„Szép napot, köszönöm a lelkes előadásod.” 
K. Norbert 

 

„Nagyon örülök, hogy ott lehettem. Ez az előadás megint arra világított rá, hogy amit én szeretnék elérni az egy teljesen reális cél, csak ahogy mondtad meg kell változtatni a hozzáállást (gondolkodásmódot). Ebben lehetsz nagy segítségemre.” 
T. István

 

„Nagy örömmel vettem részt a bemutató előadásodon! Sokat tanultam, és köszönöm az ajándék DVD-t. Nagyon tetszik, már 3x is végignéztem, kijegyzeteltem.” 
K. Krisztina

 

"Rendkívül élvezetes volt számomra az egész előadás, úgy éreztem, hogy nagyon sokat tanultam az alatt az idő alatt is és azóta is folyamatosan olvasom a jegyzeteimet és próbálok belőle profitálni." 
M. Marika 

 

„Obrigado - talán így, portugálul legszebb a köszönöm kifejezés. Érzem ezt a könyvedért, a konferenciáért és a Szisztémáért, amit hamarosan szintén előrendelek. Így megrendelem az egész Megoldáscsomagot. Egy úton járunk, csak Te sokkal előrébb tartasz, de igyekszem felzárkózni! Prémium minőségűnek tűnik az Anyagi Függetlenség Megoldáscsomag, így elsőre, ezt értékelem. Humorosak és inspirálóak a facebook bejegyzéseid, követlek. :) Örülök, hogy egyre ismertebbé válsz. Több ezer potenciális ügyféljelölt!” 
B. Balázs

 

„Köszönöm a hétfő esti élményt Dunaszerdahelyen. Sokszor részt vettem hasonló előadáson, mégis most volt tőled néhány gondolat, ami olyan kisebb fajta megvilágosodás. Pl. négy éve látogatom, hallgatom, olvasom a személyiségfejlesztő anyagokat, de most végre megnyugodtam, hogy te már 11 éve. Azért már nekem is kezd összeállni a kép. Szóval őszintén gratulálok, és sok sikert kívánok!” 
Sz. Ágnes

 

"A tegnapi nap lélekerősítő volt számomra, amiért nagyon hálás vagyok Neked! Biztos vagyok benne, hogy még sokszor találkozunk!” 
B. Mónika

 

„Minden nap, amikor felnézek a Facebook oldaladra és elolvasom az oldal monológját teljesen borsózik minden porcikám!:) Ebben a pillanatban néztem meg a DVD-t, amit tőled kaptam a sok jó válaszomért. :) Szinte újjászületek! :) Óriási példa vagy a számomra!  Kívánom,hogy a lehető legjobban teljenek a napjaid Neked és Családodnak!” 
P. László

 

"Nagyon jó volt a Cashflow Építő Tábor! Örültem, hogy utána mások is észrevették rajtam a változást. Lenyugodtam és jobban a pillanatba kerültem." 
D.Szilárd 

 

"Nagyon jó volt a konferencia és gratulálok hozzá!" 
E.Anna

 

"A konferenciád nagyon tetszett, ezúton is gratulálok a sikeredhez!" 
G. János 

 

"Én köszönöm,hogy egy ilyen rendkívül gazdag témakörű konferencián részt vehettem, és újabb remek, használható ötleteket tehettem magamévá." 
K. Ildikó 

 

"Gratulálok a rendezvényhez." 
D. Miklós 

 

"Professzionális és motiváló:-) Úgy éreztem, hogy végre olyan dolgokat halhattam itt, amelyeket máshol nem mondanak ki :) Hogy végre ténylegesen a magam körül érezhető, átlag magyar pénzügyi helyzetről is szó van, és kaphatok valami olyan útmutatást, ami nem csak a már eleve nagyon jól kereső szűk elitnek szól. Nagyon örülök, hogy ott lehettem." 
C. Dániel 

 

"Sokat kaptam a naptól. Én szokás szerint tárgyaltam reggeltől. Viszont ahogy odaértem, úgy egyből jöttek a jobbnál jobb ötletek, tippek, amit már a mai naptól bevezettem a saját és cégeim életébe. Bárki aki életében nem vállalkozott, több pénzteremtő megoldást is hallhatott. Pl. értékesítés, ingatlan, portfólióépítés, infotermékek megalkotása. Inspiráló és motiváló, őszinték voltak az előadások." 
S. Szilveszter